Home

  Wie zijn we

Het samenwerkingsverband BudgetInZicht Oost-Vlaanderen bestaat uit de 65 OCMW's van de provincie, het CAW Oost-Vlaanderen, de erkende verenigingen waar armen het woord nemen en andere organisaties die werken met maatschappelijk kwetsbare doelgroepen.

Lees meer

Wat doen we

BudgetInZicht Oost-Vlaanderen ondersteunt een kwaliteitsvolle en toegankelijke budget- en schuldhulpverlening in de provincie Oost-Vlaanderen en werkt aan de preventie van schulden.

Lees meer

Nieuws

27/09
De eerste Trefdag Collectieve Schuldenregeling is succesvol afgerond. Zeer interessante sprekers met de voorzitter van de arbeidsrechtbank en ervaringsdeskundigen in de voormiddag, discussie en dialoog tussen hulpverleners, schuldbemiddelaars en ervaringsdeskundigen in de namiddag.
02/09
Het inleefparcours Wakosta?!, dat jongeren wil aanleren hoeveel het leven op eigen benen kost, staat opnieuw opgesteld in Oudenaarde en Deinze. Van 5 oktober tot en met 28 oktober kunt u het met uw klas bezoeken. Op 4 oktober kunt u deelnemen aan de Train-de-trainer, indien gewenst.  U kan zich hier inschrijven via onze site, via het tabblad Wakosta?!