Functionele cookies (verplicht)

ondersteuning kwetsbaren

Brochure 'Collectieve schuldenregeling'

Voor wie is deze brochure?

Collectieve SchuldenRegeling (CSR) is bestemd voor mensen die niet in staat zijn om hun schulden over een redelijke termijn terug te betalen.

Heb je een cliënt die overweegt om in een CSR te stappen? Dan kan je de brochure gebruiken tijdens een gesprek om de procedure uit te leggen. Veel cliënten worden tijdens een gesprek overrompeld door informatie. Door de brochure mee te geven, kunnen cliënten alle informatie rustig nog eens nalezen. Het is belangrijk dat cliënten correct geïnformeerd worden om een weloverwogen keuze te maken.

Wat staat er in de brochure?

De brochure legt in heldere taal uit wat collectieve schuldenregeling is, hoe je het kan aanvragen en hoe de procedure verloopt. Ook de verschillende actoren die aan bod komen tijdens een CSR worden toegelicht.

1 / 8

Bestel of download de brochure

  • Met andere hulpverleners in gesprek rond collectieve schuldenregeling? Bekijk onze intervisies voor hulpverleners in jouw regio.

Intervisies voor hulpverleners

Gelijkaardig aanbod

Bekijk volledig aanbod
Aan de slag rond energie methodieken ondersteuning kwetsbaren Lees er alles over Brochure 'Bewindvoering in zicht' ondersteuning kwetsbaren Lees er alles over Brochure 'Pensioen in zicht' ondersteuning kwetsbaren Lees er alles over Brochure 'Wegwijs bij budget en schulden' ondersteuning kwetsbaren Lees er alles over

Nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op