Functionele cookies (verplicht)

methodieken leren budgetteren ondersteuning kwetsbaren

Budgetmap

Wat is de budgetmap?

De budgetmap is een klasseersysteem dat voor een grote groep van mensen bruikbaar is om de inkomende post bij te houden, documenten te klasseren en betalingen op te volgen. De budgetmap is een werkinstrument dat als leidraad kan dienen om de eigen administratie op een eenvoudige en efficiënte manier bij te houden.

Voor wie is de budgetmap?

De budgetmap is ontwikkeld voor cliënten binnen een hulpverleningstraject die moeilijkheden hebben met het bijhouden van de financieel administratieve huishouding (vb. cliënten binnen de schuldhulpverlening, thuisbegeleidingsdiensten, psychiatrie,...).

Ook scholen gebruiken de map bij financiële educatie in de klas.

1 / 8

budgetmap online

Vanwege het grote succes van de budgetmap groeide al snel het idee om de map ook digitaal aan te bieden. Dit met de bedoeling om:

  • alle rubrieken uit de map digitaal aan te bieden en zo je eigen budgetmap te kunnen samenstellen,

  • een gemakkelijke tool aan te reiken die ervoor zorgt dat iedereen zijn budget op een eenvoudige manier online kan beheren.

www.budgetmaponline.be

Gelijkaardig aanbod

Bekijk volledig aanbod
Aan de slag rond energie methodieken ondersteuning kwetsbaren Lees er alles over Brochure 'Bewindvoering in zicht' ondersteuning kwetsbaren Lees er alles over Brochure 'Collectieve schuldenregeling' ondersteuning kwetsbaren Lees er alles over Brochure 'Pensioen in zicht' ondersteuning kwetsbaren Lees er alles over

Nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op